You, the petitioner
Gregor stam 'openluchtzwembad is noodzaak in almere' %282%29

Almere heeft het (nog niet) - een openluchtzwembad

3,519 signatures

De inwoners van Almere wachten al vele jaren op een openluchtzwembad in combinatie met multifunctionele sport-/spelaccommodaties in een recreatiegebied. In de winter moet het openluchtzwembad overkapt worden, in de zomer open. Almere met ruim 204.000 inwoners zonder openluchtzwembad is niet denkbaar en onbespreekbaar. Het is de verantwoordelijkheid van de gemeente om sporten en recreëren het hele jaar door toegankelijk te maken voor ALLE Almeerders.

De petitie is op donderdag 22 november aangeboden aan de gemeenteraad.

Petition

We

Ik Gregor Stam: Triatleet, Ambassadeur van het project “Almeerders tegen armoede” en initiatiefnemer van deze petitie, ben samen met vele stadgenoten van mening dat een openluchtzwembad in combinatie met multifunctionele sport-/spelaccommodaties in een recreatiegebied noodzakelijk is.

 

observe

  • Dat het voor Almere van groot maatschappelijk belang is om een laagdrempelig multifunctioneel recreatiegebied te creëren waar ALLE Almeerders ongeacht budget, beperkingen en leeftijd kunnen zwemmen, sporten, en ontspannen.

  • Het openluchtzwembad met bijhorende sport-/spelaccommodaties dient door de gemeente Almere te worden opengesteld en beslist niet door marktpartijen te worden geëxploiteerd. Hiermee worden het belang, de gezondheid en het welbevinden van ALLE inwoners van Almere gediend

 

and request

De volksvertegenwoordigers van de gemeente Almere om gehoor te geven aan deze dringende oproep.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Almere 
Petition desk:
Closing date:
2018-11-15 
Status:
Closed 
Lead petitioner:
Gregor Stam 
Organisation:
Gregor Stam sportbegeleiding  
Website:

History

Signatures